Nieuwe groothandel Schoon Epe geopend

Nieuwe groothandel Schoon Epe geopend

Untitled 1http://www.destentor.nl/regio/epe/nieuwe-groothandel-schoon-epe-geopend-1.4728430 – EPE – Remon van der Haar (41) en Herold Bijsterbosch (26) zijn een nieuwe groothandel gestart in Epe. Schoon Epe heet de firma voor allerhande schoonmaakartikelen. Van der Haar is al eigenaar van Schoonmaakbedrijf Van der Haar in Epe. “Herold is mijn planner en toevallig ook mijn buurman.
We speelden al langer met dit idee. Volgens ons is de tijd nu rijp om met de groothandel te beginnen. Mede ook doordat zo’n soort zaak in de omgeving nog niet bestaat.”

Schoon Epe levert alle materialen die met schoonmaak te maken hebben. “Van doekjes tot bezems, van reinigingsmiddelen tot toiletpapier en stoffer en blik. We richten ons in eerste instantie op bedrijven, instellingen, scholen en horeca. Maar het zal op termijn ook voor particulieren mogelijk zijn bij ons te kopen.”

Schoon Epe werkt vanuit de locatie aan de Hammerstraat 10d, waar momenteel ook Schoonmaakbedrijf Van der Haar is gevestigd. Vooralsnog neemt het duo geen personeel in dienst, maar gaan zij Schoon Epe met z’n tweeën runnen.